Aşkın Nur Yengi, İstanbul Kültür Yolu Festivali’nde Harun Kolçak’ı Andı

Aşkın Nur Yengi

Aşkın Nur Yengi, İstanbul Kültür Yolu Festivali’nde Harun Kolçak’ı Andı

İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında, beşinci günde Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Aşkın Nur Yengi, İstanbul’daki hayranlarıyla buluştu. Galataport Saat Kulesi Meydanı Açık Sahne’de sahne alan sanatçı, sevilen şarkılarıyla dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Aşkın Nur Yengi’nin Repertuvarı ve Harun Kolçak’a Vefa

Yengi, konserinde “Başka Bir Şey”, “Ay İnanmıyorum”, “Ayrılmam” ve “Yalancı Bahar” gibi hit şarkılarını seslendirdi. Ayrıca “Aldırma Gönül”, “Sevdan Olmasa” ve “Çöpçüler” gibi sevilen parçalarla da izleyicilerini coşturdu. Bunun yanı sıra, Yengi 2017 yılında hayatını kaybeden sanatçı Harun Kolçak’ı da sahnesinde onurlandırdı.

“Bile Bile” ile Duygusal Anlar

Aşkın Nur Yengi, Harun Kolçak ile düet yaptığı “Bile Bile” şarkısını seslendirirken duygusal anlar yaşadı. Şarkı öncesinde “Canım Harun, seni hepimiz çok sevdik. Seninle şarkılar söylemek çok güzeldi. Aynı sahnede olmak muhteşemdi. Bir gün bir yerde buluşmak dileğiyle,” dedi. Şarkı boyunca ekranda, Yengi ile Kolçak’ın birlikte sahne aldığı görüntüler gösterildi. Bu görüntüler, Harun Kolçak’ın son sahnesinden anılar içeriyordu.

İstanbul Kültür Yolu Festivali’nde Unutulmaz Bir Gece

Aşkın Nur Yengi, performansıyla izleyicilere müzikal ve duygusal bir deneyim yaşattı. Festival, her gün sanatseverleri farklı etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir