90’lar ve 2000’lerin Türkçe Pop Efsaneleri Büyük Festivale Hazırlanıyor

Hakan Küfündür

90’lar ve 2000’lerin Türkçe Pop Efsaneleri Büyük Festivale Hazırlanıyor

Türkiye’nin sevilen festivali “90’lar & 2000’ler Türkçe Pop Fest,” 21 Eylül’de ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’de müzikseverlerle buluşuyor. Türk pop müziğinin altın yıllarını yeniden yaşatacak olan festival, binlerce müzikseveri nostaljik bir yolculuğa çıkaracak.

Müziğin Efsaneleri Sahne Alıyor

Çelik, hafızalardan silinmeyen klasikleşmiş şarkılarıyla sahneye çıkarak geceye damgasını vuracak. “Hercai”, “Ateşteyim” ve “Dilberim” gibi unutulmaz hitleriyle dinleyicileri derin duygulara sürükleyecek olan sanatçı, güçlü yorumuyla izleyenlere nostalji dolu anlar yaşatacak. Müzikal zenginliği ve etkileyici sahne performansıyla büyüleyici bir atmosfer yaratacak olan Çelik, geceyi daha da özel hale getirecek. Seyirciler, onun duygusal ve enerjik performansı eşliğinde unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşayacak.

Festivalde sekiz efsane sanatçı, unutulmaz hitleriyle sahnede olacak. Hakan Peker, Burak Kut, Yeşim Salkım, Çelik, Ümit Sayın, Mansur Ark, Ferda Anıl Yarkın ve DJ Hakan Küfündür, dinleyicilere zamanda büyüleyici bir yolculuk sunacak.

Hakan Peker’den Enerji Dolu Performans

Hakan PekerHakan Peker, yılların deneyimi ve sahne enerjisiyle bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Enerjik sahne performansıyla geceye damgasını vuracak olan Peker, hit şarkılarıyla seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak. “Bir Efsane”, “Karam” ve “Ateşini Yolla Bana” gibi zamansız parçalarını seslendirecek olan sanatçı, dinleyicilerine hem nostaljik hem de coşku dolu bir performans sunacak. Sahneye her adım attığında enerjisiyle kalabalığı sürükleyen Peker, bu gece de seyircileri mest etmeye hazır. Özel sahne şovları ve dinamik dans koreografileriyle seyircileri büyülemesi bekleniyor.

Burak Kut’un Unutulmaz Hitleri

Burak Kut, dillere pelesenk olmuş şarkılarıyla sahneye çıkarak geceye renk katacak. “Benimle Oynama”, “Yaşandı Bitti” ve “Bebeğim” gibi unutulmaz hitleriyle müzikseverleri geçmişe götürecek. Sahne performansındaki enerjisi ve güçlü vokalleriyle izleyicilere nostaljik anlar yaşatacak olan Kut, hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Yeşim Salkım ve Duygu Yüklü Baladları

Yeşim Salkım, duygusal baladlarıyla geceye romantik bir atmosfer katacak. “Yalan” ve “Deli Mavi” gibi klasikleşmiş şarkılarıyla sahne alacak olan Salkım, dinleyicileri derin duygulara sürükleyecek. Güçlü yorumuyla müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak olan sanatçı, bu büyülü performansıyla geceyi daha da özel kılacak. Seyirciler, Salkım’ın zarif ve etkileyici sahne performansıyla romantizmin doruklarına çıkacak.

90’lar ve 2000’lerin Rüzgarı ODTÜ’de Esecek

Festival, Çelik’in romantik şarkıları, Ümit Sayın’ın yürek burkan repertuvarı ve Mansur Ark’ın coşkulu sahnesiyle hafızalardan silinmeyecek bir geceye imza atacak. Ferda Anıl Yarkın’ın nostaljik eserleri ve DJ Hakan Küfündür’ün dinamik setleri, geceyi tam anlamıyla bir müzik şölenine çevirecek.

Nostalji ve Müzik Dolu Unutulmaz Bir Gece

Bu festivalde zaman duracak, anılar canlanacak ve müziğin zamansız gücü herkesin yüreğine işleyecek. 90’lar ve 2000’lerin büyüsünü tekrar yaşamak için ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’nin atmosferinde buluşalım.

Yıldızların Altında Müzik ve Dans

Yıldızların altında, müzik ve dans dolu bu gecede, unutulmaz anılara tanıklık etmek için biletlerinizi şimdiden alın. Eski dostluklar ve tatlı hatıralar bu festivalde yeniden hayat bulacak. Geçmişin ruhuna kapılmaya hazır olun!

Etkinlik Detayları:

Tarih: 21 Eylül 2024, Cumartesi 

Yer: ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi, Ankara  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir